Translate site

Boka konferenslokaler på Masugnen

Smedjan

Smedjan

En lokal för konferenser och möten för upp till 60 personer. Lokalen är utrustad med en stationär dator, whiteboard, blädderblock, data/video projektor samt hörslinga. Tillgång till trådlöst Internet finns vid förfrågan. Möblering efter önskemål, meddelas i samband med lokalbokning.

Pipan

Masugnspipan

På övre våningen finns Masugnspipan, en lokal för konferenser och möten för upp till 32 personer. Lokalen är utrustad med en stationär dator, whiteboard, blädderblock och data/video projektor samt trådlöst Internet vid förfrågan. Möblering efter önskemål, meddelas i samband med lokalbokning.

Är lokalen ledig?

För att se när Smedjan eller Masugnspipan är lediga använd vårt bokningssystem Novaschem (2018)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

  1. Välj först typen Samling i listen i det övre vänstra hörnet.
  2. Därefter välj Konferenssalar i listen ID.
  3. Sedan idet övre högra hörnet välj vilken vecka som ska visas.

Lunch

Till lunch finns det att välja på lunch från följande restauranger:

Bokningsförfrågan konferenslokal på Masugnen

Fyll i formuläret nedan och skicka sedan in din bokningsförfrågan. Vi återkommer så snabbt vi kan via e-post med ett besked.

* Obligatoriskt fältLokal *Grupprum finns att tillgå, ange antal om grupprum önskas
MöbleringFaktureringsadress *
User information


Förtäring, ange antal
Välj antal varor
Vara Antal Pris
(10 kr/st)
(30 kr/st)
(70 kr/st)
(30 kr/st)
Totalt: 0 kr

Avbokning/bokningsförändringar

Avbokning sker via det mottagna bokningsbeskedet (som skickats till den angivna e-postadressen) 7 dagar innan bokad dag och bokningsförändringar sker via det mottagna bokningsbeskedet 2 dagar innan bokad dag.

Uppdaterad: 2018-02-21 

Kontakt

mascafe@lindesberg.se

0581-816 19

Telefontid är:
Måndag-torsdag: 09.00-13.00 och 13.30-15.30
Fredag: 09.00-13.00

www.bokamasugnen.selänk till annan webbplats

Mer information

Avbokning

Avbokning sker via det mottagna bokningsbeskedet (som skickats till den angivna e-postadressen) 7 dagar innan bokad dag.

Bokningsförändringar

Bokningsförändringar sker via det mottagna bokningsbeskedet (som skickats till den angivna e-postadressen) 2 dagar innan bokad dag.

Smedjan ledig fredagar

Masugnspipan kommer tyvärr vara upptagen för lektioner på förmiddagar under våren 2018 men istället har vi frigjort den större lokalen Smedjan.

Smedjan rymmer det upp till 60 personer som är max antal för denna lokal och det går även att välja att boka halva lokalen (går det att skjuta upp en vägg mellan för att få till t.ex. ett grupprum). Smedjan 1 rymmer då ca 32 personer möblerat och Smedjan 2 rymmer ca 20 personer möblerat.

Vi hoppas att detta ska möta upp till efterfrågan på större konferenslokal.

Med vänlig hälsning

Nathalie Päiväniemi
Konferensvärdinna /Cafét