Translate site

Finska Bastuflotten

Välkomna till vår finska bastuflotte!

 

Torsdagar (ej röda dagar) Öppet för drop-in mellan kl 16.00-19.00. Betalning sker på kontoret som ligger i entren till arenan.

Vid drop-in är alkohol strikt förbjudet och vi bastar alltid med badkläder på.

Abonnera Bastuflotten, 2 tim för 650 kr och köp gärna till "Bastu-tapas" från Krydda Restaurang & Bowling, från 99 kr/ pers.


På nationaldagen den 6 juni 2015 invigdes bastuflotten tillsammans med finska förvaltningsområdet. Bastuflotten är belägen i Bottenån alldeles intill Lindesberg Arena. Bastun är en symbol för att Lindesberg är ett finskt förvaltningsområde.

Det är en finsk vedeldad bastu som rymmer ungefär 8 personer och härifrån kan ni ta er ett svalkande dopp i ån mellan bastusittningarna. På bastuflotten finns ett gemensamt litet omklädningsrum där ni kan byta om, tillgång till dusch finns på Lindesberg Arena.

Priser vid bokning:

Privatperson & företag: 650 kr inkl. moms och gäller då för 2 tim.

Vid bokningar ser vi till att bastun är uppvärmd när ni kommer. Har ni övriga önskemål om exempelvis förtäring eller omklädningsrum så hjälper vi er med det.

För övrig information och bokning kontakta Arenavärd på 0581-81770 alt. maila till oss på lindesbergarena@energikallan.se.

Lindesberg Arena

Uppdaterad: 2017-06-15 

Sidansvarig: Sharon Almström

För bokning, kontakta arenavärd:

Lindesberg Arena
Nyborgsgatan 1
71134 Lindesberg
lindesbergarena@besoklinde.se
Telefon.nr: 0581-817 70

Välkomna!